Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Video je u nekoliko dana pogledalo više od 20 milijuna korisnika društvene mreže Facebook.


U želji da i njihovi prijatelji vide tu nesvakidašnju komediju, korisnici društvene mreže Facebook upravo na sve strane dijele videonezgode nekog djelatnika autopraonice kojeg je zahvatila golema četka i izokretala bolje nego ijedan vrtuljak u lunaparku.

Vezani članci Greg Guillotin, francuski zafrkant (FOTO: YouTube/Screenshot) Ne znamo kako biste vi reagirali na udvaranje daleko starije osobe, ali reakcije ovih ljudi su za zaplakati od smijeha Uzalud ga je supruga preklinjala da se ne baca u jezero (FOTO: YouTube/Screenshot) Da slušaju žene, muškarci bi definitivno živjeli duže: Evo jednog urnebesnog primjera iz Rusije

Gdje je snimka nastala, zasad nije poznato, ali vam zato možemo reći da ju je prvi objavio u ponedjeljak na svom zidu Amerikanac Sean Ceballos, koji je do nje došao zahvaljujući zapisu s nadzorne kamere.

Video je do ovoga trenutka pogledalo više od dvadeset milijuna ljudi, a bit će ukupna brojka pregleda uskoro i višestruko veća jer su ga počeli prenositi i brojni svjetski portali.

Vjerujemo da ćete se snimci i vi od srca nasmijati, i to bez grižnje savjesti jer se mladiću u konačnici nije dogodilo ništa strašno.