Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još uvijek nije poznato što je dovelo do nesreće – nepažnja vozača ili možda kvar na vozilu.


Simona Smitha, 53-godišnjeg Engleza iz Readinga, u utorak ujutro nešto poslije devet sati udario je gradski autobus i to, kao što ćete već i sami vidjeti na snimci, pri dosta velikoj brzini.

Vezani članci Hitna pomoć Biciklist oduzeo prednost vozaču auta pa se sudarili: Ne zna se težina njegovih ozljeda Vozilo hitne pomoći, ilustracija Najmanje 27 osoba poginulo u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali učenici i njihovi roditelji, jedna osoba i dalje zarobljena

No umjesto da ostane na tlu i pričeka dolazak liječnika, Smith se istog trenutka pridigao i otišao u pub. Istina, tamo je ipak nazvao Hitnu pomoć, no kada je po dolasku u bolnicu utvrđeno da ništa nije slomljeno i da nema opasnosti po njegovo zdravlje, mirno je i zadovoljno otišao na opuštajuće pivce.

Potvrdio je to i suvlasnik puba ispred kojeg je došlo do nesreće, Daniel Fraifeld, koji je novinarima rekao da je Smith u lokal ušao tek izgreban i natučen.

Dodajmo priči da lokalni mediji još uvijek nisu prenijeli što je dovelo do nesreće, nepažnja vozača ili možda kvar na vozilu, ali su potvrdili informaciju iz policije da nitko nije uhićen.