Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još uvijek nije poznato što je dovelo do nesreće – nepažnja vozača ili možda kvar na vozilu.


Simona Smitha, 53-godišnjeg Engleza iz Readinga, u utorak ujutro nešto poslije devet sati udario je gradski autobus i to, kao što ćete već i sami vidjeti na snimci, pri dosta velikoj brzini.

Vezani članci Policajac, ilustracija Pijan i bez vozačke autom pokosio dvojicu biciklista pa pobjegao: Srušeni maloljetnik teže ozlijeđen Nesreća kod Bjelovara Tragedija kod Bjelovara: U slijetanju kamiona s ceste poginuo 56-godišnji vozač

No umjesto da ostane na tlu i pričeka dolazak liječnika, Smith se istog trenutka pridigao i otišao u pub. Istina, tamo je ipak nazvao Hitnu pomoć, no kada je po dolasku u bolnicu utvrđeno da ništa nije slomljeno i da nema opasnosti po njegovo zdravlje, mirno je i zadovoljno otišao na opuštajuće pivce.

Potvrdio je to i suvlasnik puba ispred kojeg je došlo do nesreće, Daniel Fraifeld, koji je novinarima rekao da je Smith u lokal ušao tek izgreban i natučen.

Dodajmo priči da lokalni mediji još uvijek nisu prenijeli što je dovelo do nesreće, nepažnja vozača ili možda kvar na vozilu, ali su potvrdili informaciju iz policije da nitko nije uhićen.