Koračnica Felixa Mendelssohna nije ovako zvučala na kraju zadnji puta kada smo provjeravali (FOTO: YouTube/Screenshot)
Koračnica Felixa Mendelssohna nije ovako zvučala na kraju zadnji puta kada smo provjeravali (FOTO: YouTube/Screenshot)

Što će, kako bi mladencima trenutak učinili čim manje neugodnim, uzvanici su se svemu počeli smijati.


Skidanje glazbe s interneta nosi višestruke opasnosti i zamke. Osim se što možete naći u problemima sa zakonom, naravno ako su zapisi ilegalni, sljedeći nam primjer govori i da si propisno možete uništiti svečani svadbeni trenutak. 

Vezani članci Vjenčanje u doba pandemije COVID-19 Nove mjere Stožera njih su najviše pogodile: "To nije svadba, to su karmine. Nitko neće pristati na to", "Nas su posebno razvalili, katastrofa!" Pamela Anderson (Foto: Profimedia) S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg

Naime, umjesto neizostavne svedbene koračnice Felixa Mendelssohna, jednu su mladenku do oltara ispratili otac i - zvukovi iz pornića!

Što će, kako bi trenutak učinili čim manje neugodnim, uzvanici su se situaciji počeli smijati, a netko je od njih novinarima pojasnio što se dogodilo jednom nakon što je snimka iz brazilske savezne države Goiás postala viralna.

Ukratko, kako bi uštedio na glazbenicima, par je uoči vjenčanja s interneta skinuo Mendelssohnovu skladbu "San ljetne noći", pa propustio provjeriti u kojoj je verziji. XXX definitivno nije očekivao.