Zapaljeni automobil
Zapaljeni automobil Foto: Twitter/Screenshot

Uspjeli su izvući žrtvu iz zapaljenog automobila trenutak prije eksplozije.


Društvenim mrežama kruži snimka iz Austina (SAD) na kojoj je zabilježen trenutak u kojem su policajci Chandler Carrera i Eddie Pineda izvukli žrtvu iz gorućeg automobila trenutak prije nego što je automobil eksplodirao.

Vezani članci Španjolska se i dalje bori s požarima - 7 VIDEO Apokaliptični prizori požara koji haraju Španjolskom: Evakuirano gotovo 1000 ljudi, toplinski val dodatno otežava situaciju Požar automobila Vatra naglo buknula u minijaturnom autu, požar progutao nekoliko automobila prije nego što su stigli vatrogasci

Na snimci koju je zabilježila slučajna prolaznica vidljive su dvije eksplozije, jedna zbog koje je snimateljica izgubila ravnotežu i druga koja je potpuno uništila automobil. Prema izjavama svjedoka, vozač je doživio napadaj za volanom i stao na gas dok je automobil bio parkiran.

Motor automobila počeo se dimiti te se uskoro zapalio, a prije nego što su na mjesto nesreće stigli vatrogasci, dva policajca pokušala su izvući žrtvu iz automobila. Policajci su uspjeli razbiti prozor i izvući žrtvu trenutak prije eksplozije zbog koje je cijeli automobil progutala vatra.

Žrtva je završila u bolnici u teškom stanju zbog udisanja dima, no zahvaljujući brzoj reakciji hrabrih policajaca najgori je ishod izbjegnut. Snimku cijele akcije spašavanja koju je zabilježila slučajna prolaznica, a na društvenim mrežama podijelili vatrogasci, možete pogledati u nastavku.