Jedan od igrača videoigre Cities: Skylines napravio je simulaciju raznih prometnih situacija vezanih uz prometna i velika raskrižja.

Galerija


Kako se igrači igrice Cities:Skylines moraju snaći u izradi grada koji mora imati sve funkcionalne aspekte, među kojima i promet, jedan je igrač napravio fascinantna rješenja za ''prometne čepove''.

Vezani članci Slika nije dostupna Teška nesreća u Kutini: Kombi naletio na automobil, poginuo 28-godišnjak Slika nije dostupna RUPE VIŠE NEMA 'Zagrepčani su opravdano jambrali i iščekivali da se ovo završi. Fala Bogu da smo završili'

Automobili iz njegove simulacije koji prolaze kroz različita zamršena raskrižja, s različitim rezultatima prikazani su u videu koji je objavljen na YouTubeu.

Igrač je simulirao 30 različitih iskoristivih rješenja u prometu. Neka su poznata i s naših prometnica, a pojedina su prilično inovativna. Bez obzira na upaljene ili ugašene semafore, različite varijante prednosti prolaska ili količinu prometnih traka, snimka demonstrira razlike u protočnosti.