Stolci (Foto. Screenshot/YouTube)
Stolci (Foto. Screenshot/YouTube)

Policajci su se odazvali na automatski alarm, a kada su pogledali snimku sigurnosnih kamera, prošla ih je jeza.


Policajci iz Newcastlea (Velika Britanija) odazvali su se na automatski alarm koji se uključio u noćnom klubu u sedam sati ujutro. Kada su došli do kafića, otkrili su samo dva odmaknuta i jedan srušen stolac.

Vezani članci Nesreća Za dlaku izbjegli tragediju, kamion se zabio u kafić i pokosio stolove Račun na kojem vlasnik poziva na izlazak na izbore Vlasnik kafića čiji se račun proširio društvenim mrežama: "Ljudi poruku rijetko i primijete. Nažalost, to nikog ne zanima"

Kako nije došlo do provale niti krađe, policajci su odlučili provjeriti što je zapravo aktiviralo alarm i tada su otkrili jezivu snimku koja se sada širi društvenim mrežama. Na snimci zbog koje im se sledila krv u žilama zabilježen je trenutak u kojem su stolci jednostavno poletjeli od stola, naizgled ničim izazvani.

Jedan se stolac od siline prevrnuo, a dva su se odmaknula od stola. Sa stola je pao i jelovnik, a u prostoriji nije zabilježena nikakva aktivnost koja bi pomaknula stolce. Radi li se o paranormalnoj aktivnosti, svakako provjerite u nastavku.