Stolci (Foto. Screenshot/YouTube)
Stolci (Foto. Screenshot/YouTube)

Policajci su se odazvali na automatski alarm, a kada su pogledali snimku sigurnosnih kamera, prošla ih je jeza.


Policajci iz Newcastlea (Velika Britanija) odazvali su se na automatski alarm koji se uključio u noćnom klubu u sedam sati ujutro. Kada su došli do kafića, otkrili su samo dva odmaknuta i jedan srušen stolac.

Vezani članci Uzdolje: U kafiću napali ljude koji su gledali utakmicu (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) - 14 Policija napad u Uzdolju okvalificirala kao kazneno djelo izazivanja nereda iz mržnje, počiniteljima prijeti i do pet godina zatvora Uzdolje: U kafiću napali ljude koji su gledali utakmicu (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) - 14 Policija objavila detalje napada u Đevrskama: Vrijeđali na nacionalnoj osnovi pa jednog našli pijanog u automobilu

Kako nije došlo do provale niti krađe, policajci su odlučili provjeriti što je zapravo aktiviralo alarm i tada su otkrili jezivu snimku koja se sada širi društvenim mrežama. Na snimci zbog koje im se sledila krv u žilama zabilježen je trenutak u kojem su stolci jednostavno poletjeli od stola, naizgled ničim izazvani.

Jedan se stolac od siline prevrnuo, a dva su se odmaknula od stola. Sa stola je pao i jelovnik, a u prostoriji nije zabilježena nikakva aktivnost koja bi pomaknula stolce. Radi li se o paranormalnoj aktivnosti, svakako provjerite u nastavku.