Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pogledajte u članku i što učiniti prolijete li tekućinu iznad vašeg računala, koje korake najprije poduzeti kako biste umanjili štetu.


Prijenosna računala su izuzetno korisna stvar, ali imaju jednu manu - ne opraštaju tako lako nespretnost. Osobito ako u njihovoj blizini mašete tekućinom, bez obzira je li riječ o vodi, kavi ili nekom piću koje sadrži šećer.

Vezani članci Marc Wubbenhorst je zbog rijetke bolesti uvjek žedan (Foto: Profimedia) Zbog rijetke bolesti je uvijek žedan i ne smije spavati duže od dva sata u komadu Nesretni kamerman nije mogao vjerovati što ga je zadesilo (FOTO: YouTube/Screenshot) Peh ovog kamermana savršen je prikaz kako dan na poslu u par sekundi može otići dovraga

Ukoliko ste pehist, već nekoliko kapljica je dovoljno da otkažu poslušnost, odnosno vas serviser "razveseli" informacijom da računalu nema spasa ili ispred vas ispostavi račun od kojeg boli glava.

Otkrila je to na grub način i ova mlada dama imena Emma, čiji je peh postao hit dana na Twitteru. Prolila je Emma kavu preko računala, pošteno ga okupala, no dobra vijest kaže da su serviseri uspjeli spasiti podatke jer je još davao znakove života kada je stigao u njihove ruke.

Pogledajte kako je do toga došlo, ali i video u nastavku u kojem je objašnjeno što učiniti zadesi li vas ista nevolja.