Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vozač Ubera kradljivicu još uvijek nije prijavio policiji, ali nije isključio takvu mogućnost.


Javnosti još uvijek nepoznata djevojka, čije lice upravo obilazi čitav svijet jer je dospjela na naslovnicu mreže Reddit, izvrgnula se sramoti i lošem glasu za sva vremena doslovno zbog šake dolara.

Vezani članci Krađa, ilustracija "Dobar dan, jeste li se cijepili?" Drske kradljivice olakšale staricu za 15 tisuća kuna, policija objavila upozorenje Auto na parkiralištu ''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju

Naime, djevojka je sredinom kolovoza opelješila jednog njujorškog vozača tvrtke Uber za nekoliko novčanica koje je ugedala u kutiji za napojnice, očito nesvjesna da je snima kamera u čijem je pravcu više puta pogledala.

Naravno da je takva kradljiva ispala i lažljiva, pa tako portal Daily Mail prenosi da je predstavnike tvrtke Uber pokušala uvjeriti da je neopravdano optužena jednom nakon što su s njom stupili u kontakt.

Nekome je od njih kazala da nikome i ništa ona nije uzela, pa naposljetku obrisala korisničku aplikaciju kada je spoznala da postoji snimka koja govori nešto sasvim drugačije.

Opljačkani vozač lopužu još uvijek nije prijavio policiji, prvenstveno stoga što je prema vlastitim riječima imao važnijeg posla nego da se njome bavi, ali nije isključio mogućnost da će naposljetku posegnuti za takvim rješenjem.