Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sigurnost lažnog sjevernokorejskog diktatora niti u jednom trenutku nije bila ugrožena, baš naprotiv, njegova je pojava građane uglavnom veselila.


Poznati komičar s YouTubea nadimka QPark upustio se ovih dana u neobaveznu šetnju New Yorkom prerušen u sjevernokorejskog vođu Kim Jong Una, očito radoznao da vidi mrze li ga doista Amerikanci uslijed zaoštrenih odnosa između dviju država.

Vezani članci Kim Jong Un (Foto:AFP) Čistka u Sjevernoj Koreji: Kim zbog neuspjelog sastanka s Trumpom pogubio petero visokih dužnosnika Kim Jong Un (Foto: AFP) Nakon što je Trump odustao od sankcija, Kim Jong Un vratio ljude u zajednički ured s Južnom Korejom

Naime, čelnik te azijske zemlje gotovo im svakodnevno prijeti uništenjem, zbog čega svijet već mjesecima živi u strepnji budući da prvi čovjek Bijele kuće Donald Trump na to odgovara jednako oštrom retorikom.

Dapače, obojica kroz svoje grube najave provlače nuklearno oružje, pa je nekako bilo očekivano da se Kim neće baš najbolje provesti tijekom obilaska Velike Jabuke.

Ipak, lažni je debeljuškasti diktator prihvaćen poput holivudske zvijezde, poglavito u Harlemu u kojem se dio građana osjećao počašćen njegovim dolaskom.

Da, neki su pri susretu s QParkom doista povjerovali da se nalaze u društvu visokog državnika, napose neka gospođa koja mu se pri rastanku čak i naklonila.

Našao se tu i čitav niz ljudi koji je zamolio za zajedničku fotografiju, pa je na kraju ispalo da se Kim Jong Un u New Yorku bolje proveo negoli Donald Trump za zadnjih posjeta rodnome gradu.

Pri njegovu nedavnom povratku na Manhattan tisuće su žestoko prosvjedovale te je teško povjerovati da će Trump tako skoro zadobiti njigove simpatije i povjerenje, u prvome redu zbog poteza koje vuče i načina na koji komunicira s neistomišljenicima.