Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Budući da je vlasnik znao da stiže razorni Harvey, brojni postavljaju logično pitanje - zašto ih nije spasio i izvukao dok je još bilo vrijeme?!


Lamborghiniji, Ferrariji, Mercedesi... sve je to potopio uragan Harvey nekom bogatašu iz Houstona, čije su snimke upravo postale viralne na društvenim mrežama.

Vezani članci Poplava u Veneciji (Screenshot: AP) Poplavile i pješačke ulice Venecije: Mnogi iskoristili neobičnu priliku Alex Hirschi doslovno živi od vožnji superautomobila (FOTO: Screenshot) Voljenu je za Valentinovo iznenadio novim Ferrarijem ispunjenim s tisuću ruža

Doduše, netko ih je u srijedu ujutro objavio na mreži Reddit uz krivu tvrdnju da je prizor zabilježen na Floridi, ali unatoč zabuni u naslovu, malo kojem autoljupcu nisu izvirile suze na oči.

Zašto vlasnik nije dao na vrijeme spasiti automobile nije najjasnije, kao što je i vrlo teško procijeniti o kojoj  milijunskoj šteti govorimo, koliko će to osiguravajuće tvrke morati ispisati na čekove.

U svakom slučaju vjerojatno su svi ti predivni automobili ostali na rubu spasa jer je voda ušla u sve njihove pore, uništila od motora do elektronike.