Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Budući da je vlasnik znao da stiže razorni Harvey, brojni postavljaju logično pitanje - zašto ih nije spasio i izvukao dok je još bilo vrijeme?!


Lamborghiniji, Ferrariji, Mercedesi... sve je to potopio uragan Harvey nekom bogatašu iz Houstona, čije su snimke upravo postale viralne na društvenim mrežama.

Vezani članci Poplava u Zagrebu u srpnju 2020. godine Grad Zagreb dijelit će novčanu pomoć za štetu od poplava u srpnju prošle godine. Ovo su uvjeti Iz tla uz samu kuću izvire voda Uz kuću u Petrinji mu izvire voda: "Ovo se nikada nije dogodilo, bojim se samo što je ispod"

Doduše, netko ih je u srijedu ujutro objavio na mreži Reddit uz krivu tvrdnju da je prizor zabilježen na Floridi, ali unatoč zabuni u naslovu, malo kojem autoljupcu nisu izvirile suze na oči.

Zašto vlasnik nije dao na vrijeme spasiti automobile nije najjasnije, kao što je i vrlo teško procijeniti o kojoj  milijunskoj šteti govorimo, koliko će to osiguravajuće tvrke morati ispisati na čekove.

U svakom slučaju vjerojatno su svi ti predivni automobili ostali na rubu spasa jer je voda ušla u sve njihove pore, uništila od motora do elektronike.