Par uopće nije smetalo što se nalazi u okruženju (FOTO: YouTube/Screenshot)
Par uopće nije smetalo što se nalazi u okruženju (FOTO: YouTube/Screenshot)

Tog su se dana u poljskom gradu očito svi igrali. Neki popularnih videoigara, neki "mame i tate".


Preko stotinu tisuća obožavatelja videoigara posjetilo je ovih dana poljski grad Katowice kako bi uživo pratili turnir Intel® Extreme Masters tijekom kojeg su se ponajbolji gejmeri svijeta natjecali u igrama Counter-Strike: Global Offensive i StarCraft II: Legacy of the Void.

Vezani članci Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Ovu seks-bombu 90-ih je proslavila vruća scena u bazenu, a ne biste vjerovali kako danas izgleda Park je poznat među ljubiteljima seksa na otvorenom (Foto: Google Maps) Nestašni seniori: Šestero starijih građana, pet muškarca i žena, uhićeni zbog seksa u parku

Ne čudi brojka ako naglasimo da je nagradni fond iznosio 950 tisuća dolara, odnosno ako kažemo da su poljski gledatelji kao dodatan mamac imali domaću momčad naziva Virtus.pro.

Na njihovu žalost, lokalni su dečki u potpunosti podbacili, a zašto je tome bilo tako, htjeli su od aktera saznati i televizijski novinari koji su medijski iz dana u dan pratili veliki turnir.

U to su ime ispred kamera izveli mladića nadimka Snax, ali i nehotice prikazali prilično škakljiv kadar koji nije promaknuo budnim očima gledatelja.

Naime, valjda u nedostatklu većih uzbuđenja u dvorani u tom trenutku, nekakav je par našao drugačiju vrstu zabave, pa i unatoč tome što se nalazio okružen brojnim ljudima (pogledajte 2:57 u videu).