Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na Tajvanu

Umrla nakon što je ostala zarobljena između vrata lifta i rešetke punih tjedan dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena je zapela između vrata lifta i posebne rešetke, koja je blokirala pristup hodniku, a pronašli su je tek nakon sedam dana, kada je već bilo kasno za bilo kakvu pomoć.

Tragedija se dogodila u Tajvanu, a nesretna žena tjedan je dana bila zarobljena na prostoru širine oko pola metra, bez vode i hrane. Jedna tvrtka, koja je zakupila čitav kat zgrade pored vrata od lifta, kao mjeru sigurnosti postavila je i posebnu rešetku.

Pročitajte i ovo Snimke potresa na autocesti užas na Tajvanu VIDEO Jezivi prizori potresa na autocesti: Vozila su doslovce poskakivala Potres na Tajvanu na Tajvanu VIDEO Pogledajte trenutke užasa kada je udario potres jačine 7,4: Zgrade se ljuljaju i ruše

>> Dizalo palo sa 100 metara, 19 mrtvih

Tvrtka je u međuvremenu propala, no rešetka je ostala, prenosi LiveLeak. Bilo je dovoljno prostora između vrata lifta i rešetke da žena stane između, a senzor vrata lifta ne otkrije da netko stoji na vratima pa su se vrata zatvorila, a žena je ostala zarobljena.

Iako postoji elektronski mehanizam za dozivanje pored lifta, gdje je žena ostala zarobljena, ona ga nije mogla zbog zaključane rešetke doseći, a njezino zapomaganje očito nitko nije čuo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene