Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tamo bio dvadesetak dana

Zaštitar iz BiH poginuo u Afganistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još uvijek nije poznato je li njegovo vozilo naletjelo na minu ili je bio zarobljen, pa ubijen.

Državljanin Bosne i Hercegovine, kojega je na zaštitarskim poslovima u Afganistanu angažirala jedna američka tvrtka, poginuo je u toj zemlji, prenose u četvrtak lokalni mediji u BiH.Kako pišu banjalučke 'Nezavisne novine', 34-godišnji Perica Jarić iz Donje Ljubije kod Prijedora izgubio je život pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"

Obitelj je vijest o njegovoj pogibiji dobila u utorak, a Jarić je u Afganistan otputovao tek prije dvadesetak dana. Prema dostupnim informacijama, on je nastradao kada je vozilo u konvoju naletjelo na minu, no postoje nagađanja i kako je najprije bio zarobljen pa potom ubijen.

Jarić je u Afganistan navodno otputovao po ugovoru koji mu je osiguravao mjesečnu plaću od šest tisuća dolara. Njegovo tijelo trebalo bi biti dopremljeno u BiH za četiri dana. U ožujku je u Afganistanu poginuo 32-godišnji Almir Biković iz Lukavca kod Tuzle, kojega je također angažirala jedna američka tvrtka, a radio je kao vatrogasac u jednoj od baza ISAF-a. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene