Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O nemirima u Beogradu

Vučić: "Vođe prosvjeda su kukavice. Možda je greška što policija nije ranije poslana na RTS"

Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva (Foto: Dnevnik.hr)
Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je možda bila greška što policija "nije ranije poslana na Radio-televiziju Srbije" kada su prosvjednici nasilno ušli u zgradu u subotu navečer.

On je u intervjuu za TV Pink kazao da je danas, kada su održane demonstracije ispred Predsjedništva Srbije, završen veliki posao jer je "narod mogao sve vidjeti te  je jasno da nekažnjeg nasilja neće biti"

Pročitajte i ovo Tomislav Zigmanov, predsjednik Demokratskoga saveza Hrvata u Vojvodini i hrvatski zastupnik u Skupštini Srbije Vučić objavio Žigmanov ponovno dobio mandat u resoru srbijanske vlade: "Potvrda o mojem predanom radu" Aleksandar Vučić Ostao bez teksta VIDEO Novinar jednim pitanjem zaledio Vučića: "Čestitam, pobijedili ste"

Ocijenio je i kako bi poslije današnjih prosvjeda u Beogradu dobio više glasova na izborima nego ranije i da se ne boji "laži i nasilja" lidera opozicije.

Vučić je rekao da je danas, kada su prosvjednici napravili obruč oko zgrade Predsjedništva gdje je on držao konferenciju za novinare, u svakom trenutku mogao izaći pred prosvjednike, ali nije želio da netko bude ozlijeđen, javlja TV Pink.

"Dok bih izlazio bilo bi ozlijeđeno nekoliko ljudi i to sam želio izbjeći", kazao je Vučić i dodao da su vođe prosvjeda "kukavice".

Naveo je da je sinoć ispred zgrade RTS-a bilo 1.584 ljudi, a da je danas ispred Predsjedništva bilo 450 ljudi, a u šetnji 687.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene