Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reptil u odori

VIDEO Pobjegao policiji, ulovio ga aligator!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić na Floridi pobjegao je kada ga je zbog pijanog krivudanja policija htjela kazniti. Otrčao je u smjeru lokalnog pročistača voda, gdje se inače okupljaju i aligatori, a jedan od njih ga je napao...

U ranim jutarnjim satima u četvrtak Bryan Zuniga (20) je, vrlo vjerojatno pod utjecajem alkohola, automobilom krivudao po cesti u okolici Tampe, u američkoj saveznoj državi Floridi. U jednom ga je trenutku uočila policijska ophodnja, koja ga je i zaustavila, no Sky News javlja kako je, čim je došao trenutak da im pokaže svoju vozačku, Bryan istrčao iz vozila te se dao u mahniti bijeg.

Pročitajte i ovo Ilustracija Wales: Škola pod opsadom U divljačkom napadu nožem u srednjoj školi troje ozlijeđenih: "Ne možemo shvatiti što se dogodilo" Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

>> Novi hit: Aligatori na dječjim rođendanima!

Preskočio je ogradu i otrčao u smjeru obližnjeg pročistača voda. Tamo je imao bliski susret s opasnim aligatorom koji ga je i napao, ugrizavši ga nekoliko puta u ruku.

Reptilu je uspio nekako pobjeći te se dokopati najbliže bolnice. Liječnici su mu pružili pomoć, ali upravo je njegov boravak u bolnici alarmirao policiju, koja ga je ubrzo ondje pronašla, kazneno prijavila te sprovela u pritvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene