Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inventivni šverceri

VIDEO: Preko granice pokušali prokrijumčariti posuđe od kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska policija jučer je u Barceloni zaplijenila 42-dijelni kuhinjski set načinjen od kokaina te uhitila jednu osobu koja je povezana s tim slučajem.

Tanjuri, šalice, zdjelice sastavljeni od 20 kilograma kokaina zaplijenjene su jučer u Braceloni, prenio je Reuters. Enrique Sacristan, glasnogovornik policije rekao je kako su uhitili španjolskog mladića koji je povezan s ovim slučajem te dodao kako je pošiljka u Barcelonu došla iz Maracaiboa, Venezuele, preko Londona.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi" Vojska na ulicama Ekvadora nakon proglašenja izvanrednog stanja Strašni prizori VIDEO Stravične snimke koje lede krv u žilama! Mučenje zarobljenih vojnika i policajaca: "Za sve je kriv Zapad, nemamo više izbora"

'Krijumčari drogom pokušavaju sakriti kokain u kreativnim oblicima koji izgledaju kao redovan teret, poput knjiga ili ovog kuhinjskog seta, kako bi izbjegli policijsku kontrolu', kaže Sacristan. Španjolska policija izvijestila je da je mladića regrutirao venezuelanski narko kartel koji operira u Španjolskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene