Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeđala samu sebe

VIDEO Šokantna scena - Skinula se gola nasred ulice i vikala da je drolja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao i u svim sličnim trenucima, našao se netko tko je izvadio mobitel i snimio scenu koja je onda završila na YouTube-u.

Gospođa se skinula gola i vikala da je drolja - naziv je to videa koji je prije dva dana objavljen na YouTube-u i koji zapravo točno opisuje ono što se događalo s nepoznatom ženom, na nepoznatoj lokaciji.

Pročitajte i ovo Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..." Ilustracija otkriven uzrok smrti Pronašli tijelo nestale 36-godišnjakinje prilikom čišćenja HE Čakovec

VIDEO Ušetala gola u crkvu s 'opsjednutom' bebom

Što ju je točno natjeralo da se počne skidati, ležati po cesti i vrijeđati se nije poznato, ali ako je vjerovati opisu iz videa, u trenucima kada se odlučila na ovaj potez bila je pijana. Dok su oko nje prolazili automobili, legla je na cestu i počela skidati donje rublje. Uskoro je ustala s poda, a nakon nekoliko trenutaka skinula je i ostatak odjeće.

Kako to obično biva u ovakvim trenucima, našao se netko tko je izvadio svoj mobitel i snimio šokantne scene koje su završile na internetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene