Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Samo su počele iskakati'

VIDEO Antilopa u bijegu od geparda uskočila turistima u auto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izleti u nacionalni park su sami po sebi zanimljivi, no ponekad ga i životinje mogu učiniti zanimljivijim. Upravo se to dogodilo jednoj skupini turista.

Skupina turista u afričkom Nacionalnom parku Kruger je snimila nevjerojatan trenutak kada je jedna impala (afrička antilopa), bježeći od gladnih geparda, uskočila u automobil pun turista, piše The Sun.

>> VIDEO Kad žirafe napadaju...

'Nismo imali pojma što se događa, samo smo gledali jurnjavu geparda i impala. Impale su odjednom počele iskakati iz grmlja, a onda sam začula kako netko vrišti 'u atomobilu je', kazala je Samantha Pittendrigh koja je sve i snimila.

U cijeloj toj zbrci, jedan od putnika je uspio otvoriti vrata automobila iz kojeg je izašla impala i krenula preko ceste. 'To se događa stvarno jednom u životu. Našli smo se na pravom mjestu u pravo vrijeme', kazala je Samantha. 

DNEVNIK.hr pratite putem
iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Pročitajte i ovo Slon progoni vozilo s turistima tragedija Slon napao skupinu turista: Jedna žena poginula, ima ozlijeđenih Turizam; ilustracija - 1 Dobar znak Turisti pohrlili provesti Uskrs na hrvatskoj obali: Nije samo Dubrovnik hit destinacija ove predsezone

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene