Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nešto je pošlo po zlu

Uznemirujuća snimka: Vlasnika poznatog safari parka napao lav i odvukao ga u grmlje kao da je ništa

Vlasnika poznatog safari parka napao lav i odvukao ga u grmlje kao da je ništa (Screenshot Twitter)
Vlasnika poznatog safari parka napao lav i odvukao ga u grmlje kao da je ništa (Screenshot Twitter)
Aktualno Galerija Vlasnika poznatog safari parka napao lav i odvukao ga u grmlje kao da je ništa (Screenshot Twitter) Vlasnika poznatog safari parka napao lav i odvukao ga u grmlje kao da je ništa (Screenshot Twitter) Vlasnika poznatog safari parka napao lav i odvukao ga u grmlje kao da je ništa (Screenshot Twitter) Vlasnika poznatog safari parka napao lav i odvukao ga u grmlje kao da je ništa (Screenshot Twitter) +0 Vlasnika poznatog safari parka napao lav i odvukao ga u grmlje kao da je ništa (Screenshot Twitter) Galerija 1/3 >>
Internetom se proširila uznemirujuća videosnimka na kojoj lav napada Mikea Hodgea, vlasnika safari parka Marakele Predator Centar u Južnoj Africi, ispred prestravljenih posjetitelja.

Na videosnimci se može vidjeti kako lav napada starijeg čovjeka i odvlači ga u grmlje dok prestravljeni posjetitelji vrište.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Ilustracija Nije prvi takav napad Lav raskomadao radnika (30): Otkidao mu je dio po dio tijela, njegovu odjeću pronašli su idući dan

Potom se mogu čuti hici i lav odlazi, a 67-godišnji vlasnik safari parka ostaje ležati na tlu. Zadobio je ozljede na vratu i vilici, no, srećom, nije ozbiljnije ozlijeđen. Lav je nakon napada ubijen.

"Mike i jedan od njegovih rendžera bili su malo zabrinuti zbog mirisa koji je uznemirio jednog od lavova i prošao je kroz vrata da bi pogledao o čemu se radi", ispričao je jedan od Mikeovih prijatelja za The Sun. "Mike je ušao i kada je vidio da je lav uznemiren, počeo je trčati, ali nije stigao do vrata dovoljno brzo. Žena i kći s njim su u bolnici, on je dobar momak i želim mu sve najbolje. On nije budala, zna kako se treba  ponašati s lavovima, no očito je nešto pošlo po zlu." 

Mike se sa suprugom Chrissy iz Ujedinjenog Kraljevstva preselio u Južnu Afriku 2003. godine. Započeli su projekt s lavovima u Thabazimbi, na sjeveru zemlje. 2009. su osnovali utočište za životinje Marakele. Kasnije su napravili i centar i utočište za predatore u kojem imaju desetak velikih mačaka, uključujući bijele lavove, geparde i dva bengalska tigra. 

Video je snimljen u subotu, a centar Marakele nakon napada zatvoren je za posjetitelje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene