Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija u Brazilu

Urušila se stambena zgrada u Brazilu: Jedna osoba poginula, za 10 ih se još traga

Urušavanje stambene zgrade u Brazilu (Foto: AFP) - 1
Urušavanje stambene zgrade u Brazilu (Foto: AFP) - 1 Afp
Aktualno Galerija Urušavanje stambene zgrade u Brazilu (Foto: AFP) - 1 Urušavanje stambene zgrade u Brazilu (Foto: AFP) - 1 Foto: Afp Urušavanje stambene zgrade u Brazilu (Foto: AFP) - 2 Urušavanje stambene zgrade u Brazilu (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp Urušavanje stambene zgrade u Brazilu (Foto: AFP) - 3 Urušavanje stambene zgrade u Brazilu (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp +0 Urušavanje stambene zgrade u Brazilu (Foto: AFP) - 4 Galerija 1/4 >>
Najmanje jedna osoba je smrtno stradala i 10 je nestalo nakon što se u utorak srušila sedmokatnica u stambenoj četvrti Fortaleze na sjeveroistoku Brazila.

 "Osam osoba je izučeno iz ruševina. Jedna od njih je nažalost mrtva. Obitelji traže 10 osoba", rekao je novinarima zapovjednik vatrogasaca Cleyton Bezerra.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Slika nije dostupna Samo par dana nakon stadiona VIDEO Urušila se peterokatnica, spasioci tragaju za žrtvama

Spasioci su također lokalizirali dvije osobe u ruševinama i pokušavaju ih izvući.

Uzroci rušenja zgrade još nisu utvrđeni. Zgrada se nalazila u Dionisio Torres, četvrti blizu plaže koja je jedna od glavnih turističkih atrakcija Fortaleze.

U travnju su nakon olujnog nevremena 24 osobe poginule u rušenju dviju zgrada ilegalno sagrađenih u faveli Rio de Janeira. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene