Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija u denveru

Izašli na intervenciju zbog obiteljskog nasilja: Napadač ranio 4 policajca, ubio jednog, savladan nakon nekoliko sati

Policijska traka (Foto: AFP)
Policijska traka (Foto: AFP) Foto: Afp
Jedan je policajac ubijen, a više ih je ozlijeđeno tijekom intervencije vezane za obiteljsko nasilje u Denveru, u američkoj saveznoj državi Colorado. U pohodu napadača upucana su i dva civila.

Sedam je osoba upucao muškarac tijekom svog napadačkog pohoda vezanog za obiteljsko nasilje u četvrti u blizini američkog grada Denvera. Od toga su dvije osobe bile civili, a pet policajci koji su izašli na intervenciju. Jedan od upucanih policajaca je preminuo, objavila je lokalna policija.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Sve je počelo kada je policija rano jutros, oko šest sati, po lokalnom vremenu dobila poziv da se u četvrti remeti mir. Kada su izašli na teren ustanovili su da se radi o obiteljskom nasilju. Napadač je osim po svojim žrtvama civilima, vatru otvorio i na policiju te upucao pet policijskih službenika, od kojih je jedan od zadobivenih ozljeda preminuo.

Policija je zatvorila šire područje četvrti u blizini Denvera te upozorila stanovnike da je u tijeku potraga i da se klone prozora i vanjskih zidova svojih stambenih jedinica.

O napredovanju potrage i novim informacijama obavještavali su javnost putem svog Twitter profila. Napetost je trajala nekoliko sati, nakon čega je policija objavila da je napadač upucan te da više nije prijetnja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene