Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Jednostavno puknuo'

Tinejdžer policiji: Ne znam kako da to kažem, izbo sam majku nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić se okomio na majku jer mu je prigovarala da previše vremena provodi igrajući videoigre.

Švedska policija uhitila je 16-godišnjaka iz Malmöa koji je nožem triput izbo majku jer ga je nazvala 'beskorisnim' zato što je previše vremena provodio igrajući videoigre. Žena je dobila ozljede opasne po život, no uspjela je pobjeći do susjeda. Sin je sam nazvao policiju i prijavio zločin, javlja The Local.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Ilustracija Užasan zločin Dječak (13) ubio svoju majku dok je spavala pa nazvao policiju: "Krv je svuda po podu. Bebu nisam dirao"

'Ne znam kako da ovo kažem, izbo sam majku nožem. Pokušao sam je ubiti', priznao je mladić nadležnima pravdajući se da je u jednom trenutku njihove svađe 'jednostavno puknuo'. Nesretnoj ženi pomoć je pružena u lokalnoj bolnici gdje je ustanovljeno da je izbodena po licu i rukama. Policija je u njihovom stanu pronašla i zaplijenila 23-centimetara dug kuhinjski nož.

Dječak (13) ubio oca pa danima skrivao njegovu smrt

Majka je izjavila da je dječak previše vremena posvećivao igranju videoigara te da je zanemarivao svoje školske obveze. Kobnog dana ostao je kod kuće. Tvrdio je da je bolestan i da ne može u školu, a cijeli je dan proveo u igranju. Sin pak tvrdi da je igranju posvećivao dva do tri sata dnevno, ali ne svaki dan. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene