Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin potresao Veliku Britaniju

Tinejdžer osumnjičen da je nasmrt pretukao djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnja djevojčica iz Velike Britanije pronađena je pretučena na smrt sa 70 ozljeda po čitavom tijelu. Za njezino ubojstvo optužen je tinejdžer, koji ju je čuvao.

Iako 15-godišnji dječak, koji je čuvao malenu Demi Leigh Mahon, poriče kako je kriv za njezino ubojstvo, njezina je majka uvjerena kako je on odgovoran za smrt njezine kćeri. Djevojčica je od posljedica ozljeda preminula 16. srpnja prošle godine. 'Kad sam stigla kući, dječak je rekao da je Demi odveo u park te kako se ona tamo ozlijedila. Rekao je da je udarila glavom u nešto', izjavila je porotnicima na sudu u Manchesteru ogorčena majka Ann Marie McDonald, prenose britanski mediji.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

'Povikala sam na njega i pitala ga je li pozvao hitnu pomoć, a on mi je samo kazao kako nije ništa učinio', dodala je majka. Tužitelj je sudu kazao kako su liječnici na tijelu djevojčice pronašli 68 tragova ozljeda, a mnoge od njih nalazile su se isključivo na glavi i licu djevojčice. Dječak je izjavio kako je djevojčica glavom udarila u radijator pa u pepeljaru, no tužitelj je na sudu kazao kako je očito da je dječak ispričao čitav niz laži, samo kako bi smanjio svoju odgovornost za ono što je učinio. Suđenje se nastavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene