Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u diplomaciji?

FOTO Srpska konzulica u Munchenu polugola na naslovnici albuma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što ju je srpska Vlada tek nedavno postavila za generalnu konzulicu u Munchenu, otkriveno je kako je Snežana Miljanić prije gotovo 30 godina pozirala polugola za naslovnicu jednog glazbenog albuma.

Nova srpska konzulica u Munchenu i diplomirana pravnica Snežana Miljanić mogla bi imati problema zbog jedne fotografije od prije 30 godina. Sprski Kurir piše da je tada pozirala polugola za naslovnicu albuma Olivera Mandića ‘Dođe mi da vrisnem tvoje ime’. Srpski pjevač tvrdi da se ne sjeća djevojke s omota njegovog albuma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna blizu željezničke stanice Eksplodirala stara zrakoplovna bomba u Njemačkoj: Jedna osoba teže ozlijeđena Slika nije dostupna OBRUŠIO SE NA MEDIJE Karamarko se oglasio o uhićenju supruge Ane: "To je bio početak još jednog teatra apsurda"

Na spornoj se fotografiji, uz Snežanu, nalazi i njezina sestra blizanka, Irena Bjelotomić koja je trenutno na čelu Ravnateljstva za civilno zrakoplovstvo, piše Kurir.

‘S mnogima sam spavao, ali ne sjećam se te Snežane, kunem vam se u dijete. Usporedit ću fotografiju s fotografijom kako ta žena izgleda sada i je li to ista djevojka s naslovnice, ali nije mi ostala u sjećanju’, Mandićevu izjavu prenosi srpski Kurir.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene