Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život mu se doista okrenuo naglavce

Šok: Bubreg mu dao ženin ljubavnik i otac djeteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
John, muškarac iz Singapura koji su počeli otkazivati bubrezi, mislio je da će mu se život promijeniti kada se pojavio donor koji će mu darovati bubreg. Ali nije mogao ni približno zamisliti koliko.

Naime, John je otkrio da je donor, muškarac imenom Peter, ljubavnik njegove supruge, javlja Asia One news. A onda je uslijedio novi šok - otkrio je i da je Peter biološki otac njegova djeteta. Iako potpuno shrvan, John je ipak odlučio sačuvati brak pod uvjetom da njegova supruga prekine svaku vezu s ljubavnikom. No, privatni istražitelj kojeg je angažirao otkrio je da supruga ne drži obećanje i John se odlučio rastati od nje, a i brigu o djetetu prepustio je njoj.

Pročitajte i ovo Nesreća u Michiganu tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

Identitet aktera ove bizarne priče koja se odvila u samo dva mjeseca nije objavljen jer proces rastave još traje. Stoga imena nisu prava nego izmišljena. Johnovu suprugu list tako zove Jill. Kada se otkrilo da Johnu otkazuju bubrezi, njegova mu je supruga rekla kako će njezin brat biti donor. John je bio više nego zahvalan.

No, stvar mu je postala sumnjiva kada je shvatio da Jill stalno mijenja priču o Peteru - malo ga je nazivala prijateljem, a malo bratom. Jill je nakon toga inzistirala da je Peter njezin prijatelj iz djetinjstva. 'Nisam želio da pate', riječi su kojima je Peter objasnio zašto je pristao biti donor. 'Bio je spreman pomoći pa sam ih upoznala', rekla je Jill. Cijela afera postala je javna kada je Peter, čiji je brak sada također u krizi, prijavio policiji da je primio uvrede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene