Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sve je bila šala'

Slikala sina kako puši 'bong', prijeti joj zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada 19-godišnja majka iz Floride na Facebooku je objavila sliku svog 11-mjesečnog sina i to kako puši 'bong'. Slika se ubrzo proširila internetom, a stigla je floridskog Odjela za djecu i obitelj, koji je pokrenuo i istragu.

'Užasnuti smo činjenicom da jedan roditelj može fotografirati svoje dijete dok drži, što je očigledno, pribor za drogiranje', rekao je John Harell, glasnogovornik Odjela.

Pročitajte i ovo Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Majka tvrdi da u bongu nije bilo droge ili duhana, tako da dijete nije udisalo dim. Na slici se vidi dječak koji drži zeleni 'bong' prislonjen na usta. 'Sve je to bila šala. Fotografirala sam ga kako bih pokazala sliku jednoj osobi. Bila je to pogreška. Nikad ne bih dopustila da mi se dijete napuši', rekla je majka za britanski Channel 4.

Zbog istrage je morala proći test na droge, a sina su joj pregledali liječnici. Ako se pokaže da je mališan stvarno bio napušen, djevojka bi mogla u zatvor, a izgubila bi i sina. Istraga je još uvijek u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene