Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan slučaj u BiH

Škola primila dojavu o bombi: Uprava e-mail pročitala tek dan kasnije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijetnja o eksplozivnoj napravi u zgradi škole u Gradačcu stigla je još u utorak, no zaposlenici su e-mail pročitali sa zakašnjenjem. Odmah su pozvali policiju i evakuirali se.

Učenici i zaposlenici Mješovite srednje škole Hasan Kikić u Gradačcu u srijedu ujutro evakuirani su zbog dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi.

Pročitajte i ovo Karla Trstenjak i Luka Juroš - 1 Više sati u predškoli Pročelnik Juroš o uvođenju male škole u metropoli: "Pozdravljamo, ali ovo trenutno nije izvedivo ni u Zagrebu, ni u Hrvatskoj" Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces"

Klix.ba neslužbeno doznaje kako je upozorenje o bombi stiglo još u utorak, ali su zaposlenici e-mail pročitali sa zakašnjenjem, tek u srijedu ujutro.

Policija je portalu potvrdila da su jučer dobili prijavu škole bombi. Uputili su ekipe na teren, pretražuju zgradu, dok su učenici i djelatnici evakuirani.

Amra Kapidžić, glasnogovornica MUP-a TK-a, za N1 je potvrdila da je detaljnim pregledom zgrade ove škole utvrđeno da je riječ o lažnoj dojavi.

"Naši policijski službenici su odmah izašli na teren po dojavi i odmah izvršili pregled. Sada se radi na identifikaciji i pronalasku osobe koja je poslala mail", rekla je Kapidžić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene