Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujući trend

Skandal na Balkanu - Maloljetnice se natječu u golotinji na Facebooku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najnoviji trend na društvenim mrežama u Srbiji postalo je objavljivanje eksplicitnih fotografija maloljetnica.

Sve više maloljetnica objavljuje u Srbiji svoje golišave fotografije na Facebooku i poziva ostale da ih prate, piše Blic. Pozivaju druge djevojčice da se upoznaju s njima i podijele svoju fotografiju.

Jedna zabrinuta majka za Blic je izjavila keko je prvi put čula za ovaj slučaj kad ju je kći pitala za dozvolu da se upozna s jednom od takvih djevojčica.

'Kad sam vidjela profil djevojčice skoro sam pala u nesvijest. Njene potpuno nage fotografije mogu se naći na društvenim mrežama', izjavila je majka.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Ispovijest majke: 'Strahujem za nju. Jučer je cijeli dan plakala!'

Jedna od najpopularnijih djevojčica, koja ima preko 5 tisuća prijatelja na Facebooku, sebe naziva 'kurvobraniteljicom' te ostavlja na Facebooku provokativne fotografije i videa koje komentiraju ne samo dječaci već i odrasli muškarci.

'Jedna od njih ide u našu školu i pokušali smo upozoriti roditelje. Međutim, oni nas obično prekore riječima: 'Što vas briga što moje dijete radi izvan škole'. Mi smo dužni prijaviti svako devijantno ponašanje. Jedan takav slučaj smo prijavili i Centru za socijalni rad, ali se ništa nije dogodilo. Ne znam više što ta djeca trebaju napraviti da bi roditelji odgovarali', rekao je direktor jedne beogradske osnovne škole.

'Škole su u ovom slučaju nemoćne jer sistem uvijek staje u obranu đaka. Roditelji su sve manje zainteresirani za svoju djecu, pa im je tako jedino bitno da ona imaju dobre ocjene u školi. Ovo je slika i prilika koliko je naše društvo moralno potonulo i neophodno je poduzeti sve neophodne korake da se tome stane na put', rekao je sociolog Slobodan Vuković za Blic.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene