Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proširila se glasina

Širi li se predsjednička obitelj: Carla Bruni je trudna?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Carla Bruni, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, možda je trudna, špekulira francuski tisak, kojeg predvodi tabloid Closer.

Elizejska palača, kao niti ministri zasad nisu potvrdili niti opovrgnuli tu glasinu, obrazlažući to izjavom kako nemaju namjeru zadirati u privatan život Sarkozyjevih. Glasina o trudnoći Carle Bruni prvo se pojavila u spomenutom tabloidu Closer pod naslovom 'Napokon trudna', a časopis se pozvao na izvore koji tvrde da su 100 posto sigurni da je prva francuska dama u blaženom stanju.

Pročitajte i ovo Tragedija u Šibeniku - 1 Prevezeno u Split Užas u Šibeniku: Dijete palo s četvrtog kata, u kritičnom je stanju Ilustracija ISTRAGA U NJEMAČKOJ Strašna tragedija: Mrtvu djevojčicu (2) pronašla baka, na tijelu je imala nekoliko crvenih tragova

Sama Carla Bruni često je isticala kako bi željela dijete sa svojim suprugom. 'Nadam se da će se to dogoditi, ako sam još u stanju roditi. Bilo bi to ostvarenje sna', objašnjavala je Bruni. Ako se glasina pokaže točnom, bilo bi to četvrto dijete Nicolasa Sarkozyja i drugo Carle Bruni, ali njihovo prvo zajedničko.

Podsjetimo, 56-godišnji francuski predsjednik i 43-godišnja Bruni, koja je bivši model, vjenčali su se 2008. godine nakon vrlo burne romanse.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene