Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video!

Adrenalinski seks s najboljim pogledom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan američki tinejdžer na svom je mobitelu snimio doista nesvakidašnji prizor – par kako se seksa dok se spušta padobranom!

Rano američko jutro, avion, pilot, recepcionerka iz škole za padobranstvo Hope Howell i njezin kolega, inače porno zvijezda, Alex Torres – i akcija je mogla započeti. Torres je s mladom recepcionerkom seksualni odnos započeo već u avionu, i to pored pilota. Kamera je čitavo vrijeme bila upaljena. Potom je uslijedio skok iz aviona. A seks se nastavio. Torres, koji vikendima radi kao instruktor padobranstva, čitavi je film objavio na svom blogu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez Predsjednik SAD-a Joe Biden Čeka se reakcija SAD-a Zbog smrti američkih vojnika raste pritisak na Bidena: "Jedini odgovor mora biti razorna vojna odmazda"

No zabava nije dugo potrajala. Dječak koji je naišao na nesvakidašnju ljubavnu akrobaciju sve je snimio mobitelom i pokazao prijateljima. Naravno, snimka je došla i do njegovih roditelja. Ubrzo i do policije. Kada je nanjušio opasnost, Torres je filmić maknuo s interneta. Policija je pokucala na vrata vlasnika škole, Davea Chroucha koji je ostao u šoku. ‘Očigledno su nagovorili mog pilota i krenuli rano ujutro dok ovdje nije bilo nikoga’, rekao je Chrouch za američku postaju 17KGET koja je i objavila čitavi događaj.

Policija je izvjestila da nema kaznene odgovornosti jer su osobe na snimki punoljetne. Neće biti kažnjeni ni zbog skidanja u javnosti jer se nitko nije žalio na njihov ‘goli skok’. Idejni začetnik 'padobranskog seksa' Alex Torres dobio je samo – otkaz.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene