Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ribič upecao samog sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peter Inskip, 42-godišnjak koji se bavio ribolovom doživio je bizarnu nesreću. Prije dva tjedna je pecajući ribe Peter upecao samog sebe.

Nesretni Peter završio je na operacijskom stolu nakon što mu je udica veličine pet centimetara probila grlo i završila dubuko u prsima. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Da ti srce stane Mislio je da iz jezera izvlači slasnu ribu, izronili zubi koji sijeku sve što dohvate Slika nije dostupna 'Trčao sam da je izvadim' Lovio ribu kad je pokraj njega u vodu pala vreća - Šokirao se kad je vidio što je u njoj

Neobična nezgoda dogodila se na jezeru blizu Peterova doma kada je nespretni ribič pokušao izvući mamac udice izvode. Izvukavši udicu nezgodno ju je bacio tako da se mamac zakačio u grmlje iza njega.

Umjesto da polako otpetlja udicu, frustrirani ribar povukao ju je iz sve snage.

Udica se od siline slomila i kao metak zabila u Peterovu kožu. Šokiran, otišao je do prve kuće kako bi potražio pomoć. Čim je pomoć stigla, ribaru su prije nego što su ga odvezli u bolnicu odrezali flaks. 

Kada se u bolnici probudio nakon operacije, liječnici su Peteru rekli kako je pravo čudo što je preživio. Naime, otvorivši  njegov prsni koš, liječnici su vadeći udicu slomili Peterovu prsnu kost.

Usprkos nizu bizarnih nesreća, dva tjedan nakon Peter ponovo planira provesti vikend u ribolovu.

'Nesreća me nije obeshrabrila. Vjerojatno više nikada neću upecati nešto tako veliko', našalio se Peter.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene