Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena zbog obmane

Preoblačila se u dječaka kako bi djevojčice odvukla u krevet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
19-godišnja Gemma Barker sakrivala se ispod široke odjeće, kapuljača i kapa kako bi obmanula djevojčice (15 i 16 godina) s kojima se viđala.

Obje djevojčice su poznavale Gemmu, no uspjela ih je zavarati oblačenjem poput dječaka i lažnim Facebook profilom na koje se izdavala za 16-godišnjeg dječaka.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Ilustracija AKTIVISTICA O SLUČAJU MATANIĆ Koja je razlika između seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja i kome prijaviti: ''I mene je urednik zvao u hotel, a onda sam došla s mužem...''

Gemma se šest mjeseci viđala s djevojčicama, a čak je i upoznala roditelje jedne od njih koji također nisu ništa posumnjali.

Gemma je nedavno privedena u policijsku stanicu u 'muškom izdanju', gdje su ju zbog pretrage svukli i tek tada shvatili da je djevojka.

'Maskirala se u 16-godišnjeg dječaka isključivo iz razloga da bi imala seksualne odnose sa svojim žrtvama', rekla je sudu tužiteljica na Gemminom slučaju.

Danas dvadesetogodišnjakinja, Gemma je priznala krivnju za prijevaru i seksualni napad, te joj prijeti dvogodišnja zatvorska kazna.

Sudac Peter Moss ustvrdio je kako je Gemma 'luda i opasna'. 'Njeni postupci imaju jednu zlobnu i manipulativnu crtu. Djevojčice koje je vrebala mnogo su mlađe od nje', dodao je sudac.

Njena braniteljica Chetna Patel, sudu je rekla kako je Gemma usamljena osoba i da ima problema sa socijalizacijom. Navodno je počela glumiti dječaka nakon što su joj prijateljice rekle kakav bi trebao biti savršeni dečko.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene