Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za večerašnji okršaj

Predsjednica u društvu navijača pred utakmicu za ulazak u polufinale: Navijanje i pjesma uz ogromnu zastavu

Predsjednica Grabar-Kitarović s navijačima uoči utakmice Hrvatske i Rusije (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Predsjednica Grabar-Kitarović s navijačima uoči utakmice Hrvatske i Rusije (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Predsjednica Grabar-Kitarović s navijačima uoči utakmice Hrvatske i Rusije (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Predsjednica Grabar-Kitarović s navijačima uoči utakmice Hrvatske i Rusije (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Predsjednica Grabar-Kitarović s navijačima uoči utakmice Hrvatske i Rusije (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Predsjednica Grabar-Kitarović s navijačima uoči utakmice Hrvatske i Rusije (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Predsjednica Grabar-Kitarović s navijačima uoči utakmice Hrvatske i Rusije (Foto: Dnevnik.hr) Predsjednica Grabar-Kitarović s navijačima uoči utakmice Hrvatske i Rusije (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i ruski premijer Dmitrij Medvedev (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Predsjednica Grabar-Kitarović u Sočiju se, ususret utakmice između Hrvatske i Rusije, družila s navijačima te razvukla veliku hrvatsku zastavu.

Ured predsjednice poslao je dvije slike na kojima se vidi predsjednica Grabar-Kitarović s hrvatskim navijačima pored velike razvučene hrvatske zastave. Na slikama je također vidljivo da se mnogi navijači vesele i slikaju uoči četvrtfinalne utakmice između Hrvatske i Rusije na Svjetskom prvenstvu.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti"

Podsjetimo, Predsjednica je u Soči stigla u subotu i po dolasku se susrela s izbornikom Zlatkom Dalićem i predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom te je Vatrenima poželjela sreću na večerašnjem dvoboju.

"Ja sam više nervozna nego izbornik Dalić i naš tim. Dečki se sada odmaraju. Večeras ćemo svi biti u mislima, a pogotovo u srcima s njima", izjavila je nakon razgovora s Dalićem.

Predsjednica je u Soči otputovala na poziv Ruske federacije, a utakmicu će pratiti iz lože u kojoj će joj društvo praviti ruski premijer Dmitrij Medvedev.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene