Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ranjen atentator?

Stradao od vlastite bombe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U beogradskom naselju Banovo Brdo prilikom eksplozije bombe postavljene pod džip 'Mercedes ML', prema policijskim saznanjima, ranjena je osoba koja je postavila bombu ispod automobila.

Oko 19 sati na Banovom Brdu u Trebevićkoj ulici čula se eksplozija. Džip, čiji je prednji dio u potpunosti uništen, prema neslužbenim informacijama, u vlasništvu je Milana Mitića iz Beograda, piše B92. Bombu pod džip najvjerojatije je postavila osoba koja je planirala njegovo ubojstvo. Neposredno prije eksplozije Mitić se dovezao na Banovo Brdo i udaljio se od automobila.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

Samo nekoliko minuta kasnije, pod njegov džip, koji je još uvijek bio vruć, napadač je postavio bombu ispod vozila, tako što ju je, najvjerojatnije, zalijepio na ispušni lonac. Neslužbeno se doznaje kako se postavljena bomba aktivirala toplinom. Napadač na Mitića izgleda nije znao da je vozilo neposredno prije toga bilo u pokretu i postavio je bombu koja se od topline odmah aktivirala.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene