Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama kod škole

Oteli dječaka: 'Tko zabije koš dobit će besplatnu vožnju autom!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnjeg dječaka našao je prijatelj kako luta jednim beogradskim naseljem. Dva muškarca su ga prije toga otela sa školskog igrališta.

U osnovnoj školi Sava Šumanović u beogradskom naselju Altina u ponedjeljak se u popodnevnim satima dogodio pokušaj otmice.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Trojici dječaka na školskom su igralištu prišla dva muškarca stari oko 25-30 godina. Rekli su im da će onaj koji pogodi koš dobiti besplatnu vožnju automobilom. Koš je pogodio 10-godišnji V.K. koji je nakon toga ušao u automobil s nepoznatim muškarcima.

Djevojčica pronađena 12 godina nakon nestanka!

Dječaka je, prema njegovim riječima, jedan od dvojice muškaraca u automobilu pokušao poljubiti. Vozili su ga do nekih livada od Zemuna prema Batajnici. Ostavili su ga na početku Altine nakon čega su u, pretpostavlja se, sivom Fiat Stilu uputili u nepoznatom smjeru.

Dječak je lutao naseljem dok ga nije pronašao prijatelj. Policija pregledava nadzorne kamere škole ne bi došli do identitet otmičara, piše Telegraf.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene