Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava u australiji

Oca monstruma (80) koji je godinama silovao svoje kćeri stigla pravda: Podvodio ih kolegama, tjerao da opće sa psom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac (80) koji je silovao i zlostavljao vlastite kćeri od njihove četvrte godine života te dozvoljavao svojim kolegama s posla da ih također siluju u velikim orgijama, osuđen je na zatvorsku kaznu od 27 godina zbog dugogodišnjeg teškog zlostavljanja vlastite djece.

Nakon dva desetljeća mučenja, otac (80) koji je silovao vlastite kćeri od najranije dobi, odvodio ih na posao i dao kolegama da ih siluju, proglašen je krivim po svih 87 točaka optužnice nakon što je priznao svoje zločine na Okružnom sudu u Townsvilleu, u Australiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Seksualni predator Agent CIA-e drogirao i silovao desetke žena: "Našli smo 500 snimaka golih i onesviještenih žrtvi. Vodio je detaljan popis" Ilustracija Užas u Walesu Bračni par iz pakla godinama seksualno zlostavljao djevojčicu, sudac na izricanju kazne: "Teško je zamisliti monstruozniji zločin"

Na sudu je svoja zlodjela branio tezom da je sve što je činio činio kako bi unaprijed kaznio svoje kćeri i spriječio ih da posrnu u životu. Naime, muškarac čiji identitet ne smije biti otkriven zbog zaštite njegovih kćeri, tijekom policijskog intervjua izjavio je kako je za 20 godina neumoljivog seksualnog zlostavljanja zaslužna „vizija“ koju je imao, a u kojoj mu se jedna od njegovih kćeri pokazala kao narkomanka i prostitutka.

U svojoj obrani je tvrdio kako je želio „metodom šoka“ spriječiti svoju kćer da krene tim putem, pa ju je izložio godinama uzastopnog brutalnog vaginalnog, analnog i oralnog silovanja. Kako bi ju natjerao da izvršava sve njegove naredbe bez mnogo protivljenja, prijetio bi joj oštrim nožem.

Majka djevojčica sve je znala

Zastrašujuća je i činjenica kako je majka djevojčica znala za zlostavljanje i nije učinila ništa da ga zaustavi. Sud je zaprimio i priču o incidentu kada je otac iz noćne more prisilio jednu od svojih kćeri da spolno opći i s obiteljskim psom.

U drugoj je užasavajućoj prigodi majka posudila jednoj svojoj, tada 15-godišnjoj, kćeri 300 dolara da plati pobačaj nakon što ju je oplodio otac silovatelj. Nakon što je pobačaj izvršen, jadna djevojka je morala svojoj majci vratiti taj novčani dug.

Otac je svoje kćeri odvodio na „zabavu“ i svojim prijateljima i kolegama s posla kako bi ih grupno silovali na radnom mjestu.

"Nisam mogla razumijeti čime sam zaslužila takvo postupanje..."

„Moj otac je osoba koje sam se bojala cijelog svog života. Zadao mi je doživotne traume“, napisala je jedna od zlostavljanih kćeri u izjavi o oštećenosti žrtve koja je predana sudu.

„Bila sam samo mala djevojčica i nisam mogla razumjeti čime sam zaslužila takvo grozno postupanje, kaznu i prijetnje svoga oca“, dodala je.

Žena je u detalje opisala kako joj se „srušio svijet“ i „život zauvijek promijenio“ kada je njezina majka slućajno nabasala u trenutku kada ju je otac silovao – a ništa nije poduzela kako bi ga u tome spriječila.

Zlostavljanje se nastavilo i u odrasloj dobi, pa je tako otac jednu od svojih kćeri silovao čak i u trenutku kada je bila trudna sa svojim mužem. Silovao bi ju dok joj je suprug bio na poslu te bi joj prijetio da će ubiti i nju i njezino nerođeno dijete ako nekome kaže što se događa.

Branitelj Tom Polley rekao je kako je njegov klijent pokazao iznimno žaljenje zbog desetljeća muka koja je priuštio svojim kćerima te da mu je iskreno žao što se išta od toga dogodilo.

Sudac Lynham osudio je muškarca na 27 godina zatvora, a jedna je od njegovih kćeri pri slušanju presude jecala. Rekla je kako će zauvijek živjeti traumatizirana zbog vlastitog oca, piše Daily Mail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene