Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na Kopaoniku

Ostali visjeti 10 metara u zraku: 'Uopće nam nije bilo svejedno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nestanka struje skijaši na Kopaoniku zapeli su na pola sata u žičarama.

Tristotinjak skijaša jučer je na posla sata ostalo zarobljeno u žičarama srbijanskog Kopaonika. Temperatura se spustila ispod ništice, a razlog incidenta bio je nestanak struje.

Pročitajte i ovo Sljemenska žičara Svaki dan od 9 do 16 sati Nova Tomaševićeva odluka oduševit će skijaše, građanima uputio i apel Besplatna žičara za sve posjetitelje Sljemena Besplatna vožnja FOTO Pogledajte gužve na sljemenskoj žičari: Građani od jutra pohrlili na uživanje u snijegu

'Supruga i ja smo bili točno na pola puta, na visini od desetak metara, kad je žičara stala. Visiš nad zemljom, hladno je, vjetar ljulja one košare, uopće nam nije bilo svejedno. Srećom, sve je završilo relativno brzo i nitko nije ozlijeđen', rekao je jedan od skijaša za Kurir.

Hoće li zbog gospodarske krize Hrvati odustati od skijanja?

Struja je, kažu u 'Skijalištima Srbije', nestala zbog problema u 'Elektrodistribuciji', a s Kopaonika su poduzeli sve potrebne mjere te da su svi skijaši u roku 25 spušteni na sigurno.

Svim skijašima skijalište je ponudilo odabir jedne od tri opcije -povrat novca, dan besplatnog skijanja ili besplatnu adrenalinsku vožnju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene