Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomeo sve pred sobom

Nevjerojatna prometna nesreća, poput onih iz akcijskih filmova!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamion pun crvenih trupaca prevrnuo se pri punoj brzini na raskrižju. U općem kaosu i metežu, nastradala su na svu sreću, samo vozila.

Prometna nesreća dogodila se u ukrajinskom gradu Odesi, a nesreća podsjeća na onu iz filma 'Final Destination', u kojoj isto tako kamion pun trupaca uzrokuje strahovitu nesreću.

Pročitajte i ovo Vozač kamiona na autocesti probio zaštitnu ogradu - 2 Dobio po džepu FOTO Nesreća na autocesti: Kamionom probio zaštitnu ogradu pa završio u šumarku Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete"

>> Na čudesan način preživio stravičan sudar

Snimku same nesreće napravio je jedan od vozača automobila koji je čekao na semaforu i koji je s unutarnje strane vjetrobranskog stakla imao postavljenu kameru.

Prema riječima svjedoka nesreće, kamionu su otkazale kočnice i vozač je htio zaustaviti ga od metalnu ogradu, no njegov šleper se zanio ušavši u zavoj i prevrnuo na bok, a trupci su izletjeli i pomeli sva vozila pred sobom, prenosi English Russia.

Val uništenja uspio je izbjeći jedan vozač reagiravši na vrijeme, udaljavanjem sa središta raskrižja. Ipak, vozače koji su se našli u automobilima, trupci nisu ozlijedili. U nesreći nije bilo ozlijeđenih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene