Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobna pogreška

Na Facebooku oglašavali pijanku za maloljetnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internet stranica Facebook dovela je do uhićenja dvoje ljudi koji su preko nje oglašavali svoju zabavu i pijanku za maloljetnike.

Policija je zatim napravila raciju na mjestu događaja, gdje je zatekla mnoštvo pijanih tinejdžera, a dojavu je dobila od jednog roditelja koji je oglas slučajno zapazio na internetu.

Pročitajte i ovo Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli'' Ilustracija Na hrvatskoj obali Organizirao ilegalni tulum u šumi, naplatio ulaznice, bilo je i droge, a onda je upala policija

Dvoje odraslih organizatora uhićeno je pod optužbom da je pomagalo opijanje i konzumaciju alkohola kod maloljetnih osoba, što se u Americi izričito zabranjuje zakonom.

Vlasnik kuće u kojoj se održavao tulum, 47-godišnji Steven Haney, nije želio davati izjave za medije, no tragovi pijančevanja popout gomile limenki jasno su bili vidljivi na livadi ispred kuće.

Jedan od susjeda koji je bio kod kuće tijekom zabave kaže: 'Skroz do kraja ulice bilo je parkirano mnoštvo automobila. Odmah ste znali što se događa.' Potvrdio je kako je vidio puno ljudi, no gomila nije bila previše bučna. Unatoč tome, policija je na zabavi zatekla 31 pijanog maleoljetnika.

'Ako ne želite dospjeti u medije, nemojte oglašavati takve stvari. Lekcija iz ovog slučaja jest da ne kršite zakon i pazite što stavljate na internet', dodao je policijski inspektor.

Haney i njegova djevojka optuženi su, no pušteni iz zatvora uz jamčevinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene