Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije znala da je fotografiraju

Mladenka komentirala fotografiju koja je obišla svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija djevojke na grobu oca na dan njezinoga vjenčanja obišla je cijeli svijet. Autorica fotografije je kazala kako djevojka nije ni znala da je netko fotografira.

Fotografkinja Kari Wieringa nije ni slutila da će njezina fotografija u tako kratkom roku obići cijeli svijet. No, fotografija mladeneke Paige Eding koja je prije odlaska na vjenčanje stala na groblju te pala na koljena pred grobom svoga oca i zaplakala se vrlo brzo proširila društvenim mrežama i dospjela u gotovo sve svjetske medije. 'Samo sam htjela uzeti nekoliko minuta prije vjenčanja kako bi bila s njim i kako bi on mogao biti sa mnom na taj poseban dan', kazala je 23- godišnja Paige.

>>
FOTO Dirljiv trenutak: Mladenka pala na koljena pred očevim grobom

Budući da nije znala da ju je Wieringa fotografirala, oduševila se kada je vidjela fotografiju, piše Yahoo.com. 'Jako sam sretna što je uhvatila taj trenutak jer ću sad zauvijek imati uspomenu na to', kazala je Paige. Njezin je otac preminuo iznenadnom smrću 2011. godine. Jedan dan se osjećao loše, nitko nije znao postaviti dijagnozu, a njegovo se stanje samo pogoršavalo. Uskoro je preminuo od teške infekcije pluća, a ona se teško nosila s gubitkom.

Wieringa, čija je majka preminula kad je imala samo sedam godina, je shvatila potrebu djevojke da se sjeti svoga oca u tako važnom trenutku. 'To su jednostavno stvari koje bole', kazala je. Fotografkinja je i na svom blogu komentirala popularnu fotografiju: 'Znam da je slika namjenjena za nešto veće nego što sam sama mogla zamisliti. Moja je molitva kroz ovaj nepredvidivi slučaj dirnula mnoge živote', napsiala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se" Slika nije dostupna Snimka hit na internetu Umjesto s mladoženjom prvi ples otplesala s ocem. I to kako...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene