Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u Zaragozi

Matador ostao bez oka i paralizirano mu lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Borbe s bikovima oblik su zlostavljanja životinja, odlučili su španjolski zakonodavci. Od iduće godine zabranjene su u španjolskoj pokrajini Kataloniji, no još se dosta krvi stigne proliti do tada na ovim najblaže rečeno kontroverznim događanjima. Ovoga puta nastradao je matador.

Juan Jose Padilla, 38-godišnji matador, pamtit će posljednju godinu u kojoj se borio s bikovima po tome što je ostao bez lijevog oka te mu je paraliziran lijevi dio lica. Prema riječima kirurga koji su ga spašavali punih pet sati, sretan je što je uopće i živ.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Katastrofalne posljedice Pijani i drogirani Kolumbijci u borbi s bikovima Slika nije dostupna Kad puran 'poludi' Evo zašto nije dobro izazivati purana!

Bikov rog prošao je kroz njegovu čeljust i izašao na lijevo oko na koridi u Zaragozi. Padilla se nakon toga odmah digao i počeo vikati 'Ne vidim, ne vidim', prenosi Daily Mail. To nije bilo prvi put da je Padilla nastradao u borbi s bikovima, a zbog te činjenice ima i mnogo štovatelja u Španjolskoj.

Padilla je još 2001. godine zaradio tešku ozljedu vrata u borbi s bikovima. Ipak, svoju sreću više neće imati prilike dalje iskušavati, jer od iduće godine borbi bikova u Kataloniji više neće biti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene