Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima i bazen

Kuća snova za samo 75 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska agencija za nekretnine lukavom idejom želi oživjeti tržište nekretnina.

Više od 5 milijuna kuna vrijedno imanje s bazenom i pogledom na more samo je jedna od nekretnina koje će budući vlasnik platiti tek 75 kuna. Nova, očito vrlo domišljata agencija za nekretnine, smislila je vrlo zanimljiv sistem: prodavat će srećke po cijeni od 75 kuna dok se ne prikupi iznos u vrijednosti kuće i troškova agencije. Nakon toga, izvlačenjem lutrije kuća će dobiti novog vlasnika.

Pročitajte i ovo Zagreb Stambena politika Kako do stana u Hrvatskoj? Oni tvrde da imaju plan za siguran krov nad glavom Kuća u Australiji Novac nije bitan VIDEO Nudili im 50 milijuna dolara za imanje, nisu pristali: Pogledajte kako sada žive

>> Cijene pale i 50 posto, no i dalje nema kupaca

'Ova kuća bi definitivno bila prodana, ali to bi uključivalo razgledavanja, zahtjeve za kredit, itd. A ovako samo uplatite 10 eura i osvojite kuću', rekao je za Reuters Noel Maulio, vlasnik luksuznog imanja na prodaju.

Lutrija je ideja Leonarda Simpatica, koji je nakon desetljeća iskustva odlučio upotrijebiti maštu u borbi protiv krize na tržištu nekretnina. 'Morate pronaći alternativno rješenje kojim bi svi bili zadovoljni. Prodavač, zato što je nekretnina prodana, a dobitnik lutrije? Pa to možete samo zamisliti! Ali i mi, jer sami stvaramo tržište. Zato je ovo gotovo pa savršeno rješenje', rekao je Simpatico.

Da nije samo riječ o teoriji govori i primjer 23-godišnje konobarice koja je prije dva mjeseca na taj način postala vlasnica kuće. Da nije bilo lutrije, kaže, ne bi je mogla kupiti ni u teoriji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene