Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarila ga u glavu

Bizarna nesreća na setu u južnoafričkom rezervatu: Snimatelja ubila – žirafa

Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Guliver/Thinkstock
Aktualno Galerija Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock +0 Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Galerija 1/2 >>
Južnoafričkog filmskog snimatelja usmrtila je žirafa koju je snimao u rezervatu u blizini Johannesburga, objavio je u nedjelju vlasnik parka.

Žirafa je usmrtila Carlosa Carvalha udarivši ga u glavu u parku Glen Afric Country Lodge u pokrajini North West.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

"Carlos je stajao preko puta žirafe kad je životinja razmakla noge, sagnula vrat i zanjihala glavom prema Carlosu", objasnio je za stranicu Netwerk24 Afrikaans Richard Brooker, čija obitelj posjeduje park.

Žirafa po imenu Gerald "ništa loše nije učinila", dodao je on.

Callacrew, južnoafrička agencija za filmsku produkciju, istaknula je da je Carlos Carvalho preminuo u srijedu navečer. 

"S velikom tugom moramo objaviti smrt Carlosa Carvalha, jednog od naših omiljenih snimatelja", objavila je agencija na Facebook stranici. "Carlos je snimao u Glen Africu i imao koban susret sa žirafom".

Carvalho (47), otac dvoje djece, stradao je trenutku dok je iz neposredne blizine pokušavao napraviti snimke žirafe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene