Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komunistička partija

Josip Broz registrirao partiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komunistička partija na čelu sa Josipom - Joškom Brozom, Titovim unukom, izjavila je sinoć da je upisana u Registar političkih stranaka.

Komunistička partija je 6. prosinca 2010. od Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu tražila da bude upisana u Registar političkih stranaka. Kao zastupnik stranke, u rješenju Ministarstva je naveden Josip Broz iz Beograda, piše Mondo.rs.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao sjednica Hrvatskog sabora Četiri milijuna razloga za veselje HDZ-u Strankama u 2024. gotovo dvoznamenkasti iznos: Zastupnice će dobiti više od zastupnika

Josip-Joška Broz je u prosincu, prilikom uručenja potpisa za registriranje, istaknuo da će Komunistička partija vratiti dostojanstvo narodu, obnoviti stari sustav vrednosti, i socijalno i ekonomski povezati Srbiju sa zemljama bivše Jugoslavije. Kao jedan od ciljeva je naveo i suradnju sa Europskom unijom.

'Želimo vratiti dostojanstvo narodu, pomoći mladima da se školuju, starima da se liječe, umirovljenicima da primaju mirovinu, a i da ujedinimo sve lijeve snage u Srbiji što smo već dijelom i uspjeli, bez obzira na to što je bilo 14 komunističkih partija', rekao je unuk predsjednika Josipa Broza Tita.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene