Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosadila im rutina

VIDEO Imali su sve, a onda su napravili nekoliko dramatičnih poteza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek vjenčani Josh i Jessa imali su sjajne poslove, živjeli u velikoj kući i dobili sina Jacka, kada su shvatili da žele nešto drugo od života.

Oni koji su ih poznavali 2009. godine vjerojatno su mislili da obitelj Works ima sve. Tek vjenčani Josh i Jessa imali su sjajne poslove, preselili su se u veliku kuću u Kansasu s pet spavaćih soba, dobili su sina - malog Jacka, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Ilustracija zbog ocjena "Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti": Majka osuđena jer je sinu slala uznemirujuće poruke Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza!

No, 2011. godine postali su umorni od rutine i željeli nešto više od života. Htjeli su bolje raspolagati svojim novcem i vremenom, ali i obići zemlju sa sinom.

A što kažete na ovu 'ponudu'?

Oboje su imali poslove koje su mogli raditi s bilo kojeg mjesta pa su uskoro napravili neke dramatične poteze - prodali su sve što posjeduju, kupili prikolicu i krenuli na put.

Odlučili su postati putnici s punim radnim vremenom, bez isplaniranog povratka, a veliki potez planirali su 18 mjeseci. Danas putuju, dokumentirau sve što vide, a ostatak svijeta može ih slijediti na Instagramu. Putuju diljem Sjedinjenih Američkih Država, a u  sve što im treba nalazi se u prikolici koju nazivaju svojim domom.

Pustolovina koja je mogla završiti kobno

O svojoj odluci da žive nomadskim životom, roditeljstvu i lekcijama koje su naučili putujući Josh i Jessa progovorili su u dokumentarcu produkcijske kuće Dark Rye.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene