Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekrasni prizor

Olimpijski znak dobio još jedan krug! Pogledajte!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tower Bridge, jedan od simbola Londona, ususret Olimpijskih igara koje se održavaju u tom gradu, ukrašen je olimpijskim krugovima.

Upravo su olimpijski krugovi i pun mjesec, koji je u petak osvjetljavao London, zaslužni za spektakularne fotografije. Fotografi su uhvatili mjesec, koji je izgleda kao da se provlači kroz olimpijske krugove.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Most predstavio izborne liste - 9 Izbori su sve bliže Most otkrio tko će biti prvi ljudi na listama: ''Nama kampanja ne treba''

>> Pobijedila tešku bolest, nepravdu, neimaštinu... ZLATNA Sandra je ČUDO!

Pet spojenih krugova u plavoj, crnoj, crvenoj, žutoj i zelenoj boji predstvaljaju pet kontinenata. Razlog zašto su krugovi spojeni leži u povijesnoj činjenici da je za vrijeme održavanja Olimpijskih igara vladalo primirje, ukoliko je bilo sukoba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene