Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pokušali su ga ubiti'

Gadafijev ured razoren u zračnom napadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ured pukovnika Moamera Gadafija u njegovoj golemoj rezidenciji u Tripoliju potpuno je razoren u NATO-ovu zračnom napadu u noći na ponedjeljak.

U bombardiranju je ranjeno 45 osoba, od kojih 15 teško, rekao je neimenovani libijski dužnosnik stranim agencijama, dodavši da ne zna ima li još žrtava pod ruševinama. 'Bio je to pokušaj ubojstva pukovnika Gadafija', ustvrdio je.

Dvorana za sastanke preko puta Gadafijeva ureda djelomično je oštećena u napadu, izvijestio je novinar francuske novinske agencije.

NATO je i ranije napadao Gadafijevu dobro utvrđenu Gadafijevu rezidenciju Bab al-Aziziju, ali zadnjih nekoliko dana ti napadi pojačani. Prije dva dana u napadu je tako uništen jedan podzemni bunker u sklopu rezidencije. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija EUFOR Althea NATO u susjednu zemlju šalje bataljun rezervnih snaga: "To je važna odluka za gašenje secesionističkih ideja" Njemački vojnik Panzerbrigade 45 Njemačka rasporedila prve vojnike u jednu NATO članicu: Za tri godine tamo će biti stalno prisutni

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene