Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hit na internetu

FOTO Pogledajte što su podvalili Kim Jong Unu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sjevernoj Koreji čak je i posjet novootvorenom sirotištu kontroverzan. Priložena fotografija najbolje ilustrira zašto.

Krajem listopada sjevernokorejski vođa Kim Jong Un vratio se u javnost nakon 40 dana izbivanja pa je njegov PR vjerojatno smatrao da bi posjet novom sirotištu bio odličan potez, prenosi Mashable.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Osim što se u čitavom posjetu nije moglo vidjeti niti jedno dijete, već poslovično sveprisutni muškarci u vojnim odorama koji nešto bilježe u blokiće te Kim Jong Una kako pozira tu i tamo i svugdje, netko je čini se u jednoj od soba sirotišta napravio težak propust.

Kim Jong Un pogubio dužnosnika zbog karaoka?!

Fotograf je uslikao Kim Jong Una s cigaretom u ruci naslonjenog na dječji krevetić, ali nije to toliko sporno, koliko prizor iza njegovih leđa. Dakle, netko je dvije plišane životinje postavio tako da izgledaju kao da se seksaju na fotografiji.

Fotografija je potpuni hit na internetu, a ako je vjerovati da je Kim Jong Un dao pogubiti ljude zbog gledanja sapunica, možemo samo strepiti što bi se moglo dogoditi nesretnoj osobi koja je plišance postavila u ovaj položaj.

Ipak, možemo se valjda nadati da sjevernokorejski vođa ima bar nekakav smisao za humor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene