Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fatalni koktel: Glava joj natekla od tajnog sastojka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerka se zavjetovala kako više nikada neće pipnuti alkohol nakon što joj je zbog egzotičnog koktela koji je sadrži ‘tajni sastojak’ glava natekla do abnormalnih proporcija.

19-godišnja Corinne Coyle odvedena je u bolnicu na Kreti poslije samo par gutljaja sumnjivog koktela. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna skrivao i ostatak tijela Jeziv slučaj: Rođakinja muškarcu pozvala policiju, on ih odveo do zamrzivača i iz njega izvadio - ljudsku glavu Slika nije dostupna Slavna komičarka u suzama Obratila joj se i tajna služba: ''Predsjednik SAD-a osobno pokušava zauvijek uništiti moj život''

Koktel koji se u grčkim barovima može kupiti po cijeni od 10 eura navodno sadrži mješavinu Baileysa, čilija, tequile, apsinta, vodke, jabukovače, gina te ‘tajnog sastojka’. 

Corinne se danas vratila kući no njeno nateklo lice još se nije vratilo u normalu. Njena majka prepričava kako se sve to dogodilo. 

‘Popila je otprilike trećinu koktela, a onda ju je prijatelj upitao “Jesi vidjela svoju glavu?”. Corinne mu je odgovorila “Da, znam, imam glavobolju”.’ 

‘Kada su otišli u toalet imali su što vidjeti. Čelo i glava potpuno su joj natekli. Uspaničarila se, uzeli su taxi i otišli u bolnicu.’ 

Corinne, koja je prošli tjedan otišla na ljetovanje na Kretu, provela je dva dana u bolnici te uzima tablete za otekline. 
Liječnici kažu da su otekline uzrokovane kemijskom reakcijom, a sa sličnim slučajem već su bili upoznati prije par tjedana. 

Rezultati pretraga još uvijek se čekaju. 

Corinne je pokušala doći kući i ranije ali zbog oteklina nije mogla. No preko mobitela je poslala slike majci. 

‘Kada sam vidjela te slike nisam mogla prepoznati vlastitu kćer. Samo se nadam da će sve biti u redu jer je bila zaista lijepa djevojka,’ dodala je njena majka. 

Nakon svega, tinejdžerka se zaklela kako više nikada neće pipnuti alkohol.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene