Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ernesto neće postati uragan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tropska oluja Ernesto neće prerasti u uragan i prijetnja koju predstavlja američkoj saveznoj državi Floridi sve više jenjava, objavio je američki centar za uragane.

Ernesto nije uspio dobiti na snazi prelazeći iznad toplih voda između Kube i Floride i neće dobiti kategorizaciju uragana. 

Pročitajte i ovo Uragan Ian Uragan Ian VIDEO/FOTO Biden proglasio veliku katastrofu zbog uragana: Razorni vjetar čupao prometne znakove, bujica nosila automobile Slika nije dostupna već poharao kubu VIDEO/FOTO Stotine tisuća ljudi bez struje, stanovnici napuštaju svoje domove: Približava se uragan s razornim vjetrovima

Međutim, upozorio je američki centar za uragane, Ernesto bi mogao ponovo ojačati nakon što prođe Floridu, kojoj će donijeti samo obilne padaline, i okrene prema američkom kopnu na području između Georgije i Sjeverne Karoline. 

Ernesto je usmrtio dvije osobe na Haitiju i uzrokovao veliku materijalnu štetu na Kubi. 

Uoči njegova dolaska na Floridu, u toj je saveznoj državi proglašeno izvanredno stanje, točno na prvu godišnjicu katastrofe što ju je u New Orleansu i okolici prouzročio uragan Katrina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene